miércoles, 6 de julio de 2011

la força de la ment

Com som! fa temps vaig llegir una petita historia  molt representativa : Hi habia uns homes que van sopar una llauna de estofat , el que els hi va sobrar ho van donar a un gos que hi habia per el carrer ,al mati el gos era alla al carrer a un costat mort! els homes es van començar a sentir malament y van arribar a la conclusio que la llauna de menjar era dolenta y que ells tambe moririen si no anaben al metge,aixi pues tots esverats corrent al metge y algun dells amb molt mal estar i estat casi greu....pel cami es troben un altre home que els hi diu...hon aneu tan esverats¿?¿? que us pasa que us veig tan malament¿?¿? li digueren....ens hem enverinat amb una llaunade menjar!!! mira el gos alla terra a mort enverinat!! l'home posa cara de sorpresa i els i digue...el gos¿?¿? enverinat¿?¿? no,no.......aquest mati a pasat un camio a gran velocitat i l'ha mort de  un cop!.....al moment es van començar a sentir millor.
Es increible la força de la ment....

2 comentarios:

  1. Wellcome to Blogger¡¡¡¡¡¡¡Bon dia, estic al telecentre i puc esplaiar-me sense límit de bateria. Com el grup electrògen només el posem a la nit...limitacions autosuficients.
    Els comentaris que has deixat al meu blog m'han semblat d'una gran profunditat. Si us plau, m'agradaria que tinguessis a bé explicar-nos la teva manera d'entrende la vida.
    Especialment la filosoia sufí m'interessa molt. I veig que la coneixes...
    Gràcies per donar-nos l'oportunitat d'aprofundir en la teva coneixença.
    Robin d'Ebre, la recremà.

    ResponderEliminar
  2. ok ;) ains......allo de viure i deixa viure seria un bon exemple......si no fos que el deixa viure acostuma a ser comploicat....k ja t'explicare,Eulalia

    ResponderEliminar